S/4HANA, het nieuwste generatie business systeem

In de digitale economie is vooruit blijven op de concurrentie de fundering van de toekomst. Dit kunt u bereiken door middel van het realiseren van geïntegreerde bedrijfsprocessen, door gegevens en netwerken te voorspellen en uitkomsten te simuleren. Wanneer u in staat bent om te voorspellen wat uw klanten willen en om betere prognoses te maken zult u uw concurrenten mijlenver voor blijven.

S/4HANA speelt makkelijker in op innovaties!

Doordat S/4HANA gebouwd is op het meest geavanceerde in-memory platform, SAP HANA, is het datamodel eenvoudiger gemaakt, is de gebruikersvriendelijkheid verhoogt, en worden besluitvorming en bedrijfsprocessen versnelt, Met S/4HANA speelt SAP in op innovaties, zoals Internet of Things, Big Data en mobile-first, die direct waarde leveren door de gehele organisatie!

“Wij, van Ardacon, durven te stellen dat binnen 10 jaar alle SAP gebruikers over zijn op S/4HANA!”

Voordelen S/4HANA

Versimpeld datamodel

Verhoogde gebruikersvriendelijkheid

Versnelde dataprocessen en dus betere besluitvorming

Klaar voor Big Data en Internet of Things

Zowel in de cloud als on-premise

Lagere kosten door hogere efficiëntie

Volledige flexibiliteit bij uitvoeren van strategie

Beschikbaar op alle devices

Gebouwd op in-memory platform SAP HANA

Met SAP HANA, het in-memory platform waarop S/4HANA is gebouwd, kan alle informatie van uw organisatie met één druk op de knop worden weergegeven. Waar oude databases sommige informatie, vanuit technisch en performance oogpunt, nog redundant opslaan is SAP HANA zijn tijd ver vooruit. Het verkleinen van de dataset en uitsluitend gebruiken van unieke informatie zorgt ervoor dat SAP HANA de data makkelijker opslaat en uw organisatie efficiënter te werk kan gaan.