SAP Fiori

SAP Fiori is de nieuwe manier voor gebruikers om IT te beleven. In plaats van generieke schermen die door iedereen gebruikt worden komt Fiori UX (User Experience) met gepersonificeerde app’s die precies de taken vervullen die door de gebruiker uitgevoerd moeten worden.

Wat is SAP Fiori?

SAP Fiori UX is een reactie van SAP op de kritiek dat de SAP transactie schermen te ingewikkeld zijn geworden. In de loop van tientallen jaren is aan iedere SAP transactie zoveel functionaliteit toegevoegd dat gebruikers (zeker nieuwe) zich verloren voelden.

Sap Fiori ontsluit alle SAP oplossingen op een uniforme en persoonlijke wijze. Het biedt de mogelijkheid om op ieder apparaat, computer, laptop, tablet of smartphone te gebruiken waar en wanneer de gebruiker dit wenst.

Bekijk die video hiernaast voor een korte introductie!

SAP Fiori Apps

Door de persoonlijke aanpak zullen in de toekomst veel nieuwe app’s gebouwd moeten gaan worden. Voor het bouwen van deze app’s heeft SAP een aantal gereedschappen ontwikkeld waaronder Splash and Build om eenvoudig een prototype voor een app te maken en SAP Web IDE om nieuwe app’s te kunnen bouwen vanaf scratch of met behulp van standaard templates.

Ook voor het ontwerpen en bouwen van nieuwe Fiori App’s kunt u bij Ardacon terecht.

Onze SAP modules

We zetten samen de stap vooruit!

Onze ervaren consultants kijken graag wat Ardacon als Business Partner voor uw bedrijf kan betekenen. Wacht niet en zet samen met ons een stap vooruit!

Klantenportfolio