Onze klanten

Langdurige relatie, daar gaan we voor!

De klant staat centraal bij Ardacon Consulting BV. Door een langdurige relatie met de klant kennen wij de klant en zijn systemen waardoor we efficiënt en effectief ons werk kunnen doen. Dat is waar we in de relatie met de klant naar streven en wat veel klanten in ons waarderen. Het is niet voor niets dat wij ons vaak met de klant identificeren en dat de klant ons vaak als één van hun ziet.

Wat onze klanten zeggen

Ardacon heeft ons de afgelopen jaren regelmatig en succesvol ondersteuning gegeven voor zowel SAP functioneel support als voor SAP projecten.
Kenmerkend is een pragmatische en op resultaat gerichte aanpak. Door inzet van verschillende consultants kan in praktijk een breed SAP kennisgebied afgedekt worden.
Ronald Esveldt
Ronald Esveldt
Director ERP projects, DSM Resins & Functional Materials
De samenwerking met Ardacon verloopt zeer goed en prettig. De consultants vullen elkaar zeer goed aan met hun verschillende velden van expertise en begrijpen onze processen perfect, doordat zij ervaring hebben opgedaan bij diverse bedrijven. Ons interne en externe logistieke processen zijn enorm vereenvoudigd en verlopen nu prima.
Jikke van Beek - De Vries
Jikke van Beek - De Vries
Supply Chain Manager, RPC Bebo Deventer

Klantcase: Emmtec

Richard de Haan, Emmtec: “De mensen van Ardacon weten waar ze het over hebben”

Een van de bedrijven waar Ardacon B.V. haar diensten aan verleent, is Emmtec Services BV in Emmen. Emmtec biedt bedrijven uitgebreide diensten op het gebied van engineering, analytische technieken en logistiek.

Klantenportfolio