Mobile solutions

Dankzij razendsnelle technologische ontwikkelingen is in de consumentenmarkt mobility de laatste jaren enorm toegenomen. Via smartphone en tablet is tegenwoordig alles vindbaar en bereikbaar. Ook binnen professionele organisaties ontstaat steeds meer behoefte hiernaar. Veel organisaties proberen nu een slag te maken naar mobiele toepassingen, maar vanwege de vaak complexe systeemlandschappen valt het nog niet altijd mee om dit te realiseren. Het gevolg is dat veel organisaties hier niets of nog te weinig mee doen.

Laat een nieuwe wereld
voor u open gaan.

Ardacon Consulting B.V. kan u helpen. Wat hebben we gezien? Veel grotere bedrijven hebben de back-office en bedrijfsautomatisering prima op orde. Deze systemen zoals bijvoorbeeld SAP zijn vaak alleen goed toegankelijk voor de binnendienst, voor de buitendienst is dit vaak veel minder het geval. Ook deze buitendienst is vaak afhankelijk van data en heeft daarom ook behoefte aan een solide connectie met de achterliggende bedrijfssystemen. Door het toepassen van mobility worden alle medewerkers, dus ook de buitendienst, nadrukkelijk betrokken.

In de praktijk zien we dat de User Interface van de schermen waar de buitendienst mee werkt zo gebruiksvriendelijk zijn dat de binnendienst ook op deze manier wil werken.

In plaats van generieke SAP schermen die door iedereen gebruikt worden komt Fiori UX (User Experience) met gepersonifieerde apps die precies de taken vervullen die door de gebruiker uitgevoerd moeten worden. Dankzij SAP Fiori helpen wij u met kant-en-klare oplossingen die u binnen uw bedrijfsnetwerk kunt implementeren. Het voordeel van een grote catalogus met beschikbare apps is dat u zelf niet of minder hoeft te ontwikkelen.

 

 

Wij helpen u van A tot Z

Wij zijn in staat om het hele traject met u uit te voeren. We beginnen met de oriëntatie, waar afhankelijk van uw systeemlandschap veelal technische keuzes gemaakt moeten worden; hoe op een veilige manier data uitwisselen middels Gateway, inzet van Single Sign On, Fiori Launchpad als centrale ingang voor gebruikers, ontwikkelen op basis van Fiori Guidelines, business regels in BRF+ onderbrengen met als resultaat ‘light’ client en dus weinig dataverkeer.

Middels een aantal POC’s beoordelen we welke scenario’s en oplossingen afhankelijk van uw requirements het best bij uw situatie passen. Met kennis van zaken brengen wij deze projecten zowel projectmatig als inhoudelijk samen met u tot een goed einde. Indien gewenst beheren we daarna ook de opgeleverde oplossing.

Een aantrekkelijke aanpak voor alle medewerkers

Tijdens de realisatie hanteren we graag de Scrum aanpak. Middels sprint kunnen wij goed omgaan met voortschrijdend inzicht en als gevolg hiervan laat wijzigende wensen en eisen.

We bekijken eerst op kleine schaal of alles goed werkt voor uw bedrijf. Zo beginnen we met een kleine pilotgroep al vroegtijdig de oplossing te testen. Daarna vergroten we dit aantal, en rollen we de oplossing geheel uit. Door continu te evalueren wordt een optimale oplossing gerealiseerd. Zo krijgt u de gebruiksvriendelijke mobility oplossing zoals u dat wilt!

Onze SAP modules

Klantenportfolio