SAP Applicatiebeheer

De consultants en programmeurs van Ardacon Consulting BV hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring opgedaan in hun vakgebied. Dit maakt Ardacon Consulting BV onder andere een ijzersterke specialist op het gebied van SAP Applicatiebeheer.

Ardacon, uw Business Process Expert!

Ardacon kan uw SAP Applicatiebeheer ondersteunen of uitvoeren. Daarbij krijgt u méér dan een zeer ervaren consultant alleen: het gehele team staat als back-up ter beschikking. Als uw problemen beter of sneller opgelost kunnen worden, kan ieder van onze specialisten u de benodigde informatie verschaffen.

Ardacon is (ad-interim) Business Process Expert. Dit wil zeggen dat wij fungeren als de laag tussen de applicatiebeheer en de business processen, zoals bijvoorbeeld OTC, FI/CO en MM. Wij vertalen de wens van de ‘business’ in oplossingen van SAP.

Quick Service

Wat houdt de Quick Service van Ardacon in? In deze dienst krijgt u als klant een van te voren afgesproken korte periode de beschikking over alle kennis en ervaring die Ardacon u kan bieden.

De Quick Service kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld:

  • Het doorlichten van uw SAP systeem
  • Het controleren of het systeem nog voldoende veilig gebruikt wordt
  • Third line support

SAP is constant in ontwikkeling, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Gebruikt u het systeem nog wel optimaal? Het doorlichten van uw SAP systeem is dan een verstandige keuze. In geval van third line support staan de Ardacon consultants u bij in uw applicatie management. Zo geven wij de afdeling een duwtje in de rug en worden complexe vraagstukken efficiënt opgelost.

We zetten samen de stap vooruit!

Onze ervaren consultants kijken graag wat Ardacon als Business Partner voor uw bedrijf kan betekenen. Wacht niet en zet samen met ons een stap vooruit!

Onze SAP modules

Klantenportfolio