Jaap Oord

“Ik zoek graag en met overtuiging naar nuttige vernieuwingen en help die graag met een groot verantwoordelijkheidsgevoel te implementeren.”

Ik ben sinds 1995 als consultant betrokken bij diverse ERP en mobile implementaties en heb als roll out-, integratieconsultant, teamleider en projectleider diverse SAP projecten geïmplementeerd. De afgelopen 8 jaren heb ik met name in de rol van projectleider diverse “mobile” projecten uitgevoerd dit veelal volgens ASAP en de Prince2 projectaanpak. Ik ben een teamspeler die ideeën kan presenteren en collega’s kan motiveren. Ik zoek graag en met overtuiging naar nuttige vernieuwingen en help die graag met een groot verantwoordelijkheidsgevoel te implementeren.

Mijn ervaring op het gebied van logistieke en onderhoudsprocessen is diepgaand en ik ken de integratieaspecten t.a.v. deze processen en gerelateerde SAP modules. Daarnaast beheers ik de methoden voor projectorganisatie en aanpak en ben ik in staat deze toe te passen. De laatste jaren ben ik in diverse projecten in de rol van projectleider verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de software en implementatie van mobiele SAP oplossingen voor buitendienstmedewerkers (monteurs) volgens SCRUM en de inrichting van de hierbij gebruikte backend systemen voor de kantoormedewerkers.

Specialiteiten:
Onderhoud SAP PM
Materials Management SAP MM
Produktie Planning SAP PP
Warehousemanagement SAP WM en SAP LES
SAP FI/ CO.
functional design/testing (MRS, NW Portal, ECM, CATS, BRF+, LSMW, SAP QuerySAP developments)
 Interfaces (ALE, Upload/download, webservice, RFC, BAPI, Idoc)
Enhancements, business workflow, user interfaces (SAP GUI, UI5, Fiori)
Reverse Business Engineer, Click Schedule, Extended Notifications