Bert Bosman

“Door mijn ervaring als Senior Financial accountant ben ik als Business Process Expert Finance & Control in staat om complexe financiële processen te ondersteunen”

Mijn naam is Bert Bosman. De afgelopen drie jaar heb ik als Business Process Expert Finance & Control de financiële processen van de business groep DSM Resins & Functional Materials ondersteund en kunnen transformeren naar één SAP-client.
Hiervoor heb ik als Senior Financial Accountant de Europese goederenbeweging van DSM Neoresins BV gemonitord en gerapporteerd aan de moedermaatschappij DSM NV. Tevens heb ik in deze periode als part-time Business Process Expert de financiële processen ondersteund. Ook heb ik praktische kennis opgedaan van de integratie FICO met SD & MM en het opzetten van Product Costing en Asset Management.
Door mijn ervaringen in binnen- en buitenland ben ik in staat te communiceren door alle lagen van organisaties en disciplines. Mijn analytisch vermogen en doelgericht werken helpt bij het zoeken naar een oplossing voor de opgetreden problemen.
Specialiteiten:
 SAP FICO
 Integratie met SD & MM
Product Costing
Asset Management
 Investment Management & Project System