Bert Bosman

“Door mijn ervaring als Senior Financial accountant ben ik als SAP consultant Finance & Control in staat om complexe financiële processen te ondersteunen”

Mijn naam is Bert Bosman,

Ik ben mijn carrière gestart bij de (nu voormalige) DSM Resins and Functional Materials (DRF) divisie. In deze periode heb ik meerdere financiële rollen vervuld en onder andere de Europese goederenbeweging gemonitord en gerapporteerd aan de moedermaatschappij DSM NV. De laatste drie jaar heb ik als Business Process Expert Finance & Control de financiële processen van de business groep DSM Resins & Functional Materials functioneel ondersteund en projectmatig naar één SAP-client getransformeerd.

Eind 2017 heb ik DSM verlaten en mij aangesloten bij Ardacon Consulting als SAP consultant Finance & Control en ondertussen meerdere opdrachten afgerond.

Philips (2018) – Blue Heart project.

Centrient Pharmaceuticals (2018 – 2020)

De opdracht, gestart als een tijdelijke waarneming tijdens een zwangerschapsverlof, is meerdere keren verlengd voor diverse projecten. Na de aankoop door BAIN Capital heb ik de klant vertegenwoordigd en begeleid tijdens Werkkapitaal Optimalisatie (KPMG) en Digitale Transformatie (PWC) projecten.

GEA Food (2021) – SAP (ECC 6.0) Upgrade

GEESINKNORBA (2021) – Project “LIFT-OFF”

Damen Shipyards (2022 – heden)

In januari 2022 ben ik ingestapt tijdens de toen lopende S/4 HANA template roll-out project voor de Damen Naval divisie. Na de succesvolle go-live en Hyper-care van Naval ben ik aansluitend betrokken bij de volgende implementaties van Damen Services, Damen Workboats en Readsoft Cloud (2022/2023).

Specialiteiten:
 SAP FICO
 Integratie met SD & MM
Product Costing
Asset Management
 Investment Management & Project System